Yes man

Igår åkte jag  och pauline in till borås och träffade rebecka. vi kollade på den nya filme yes man. kan rekonomera den. den var grymt rolig och man kan nästan säga att man skrattade hela tiden^^ kolla in den. efter råt gick vi faktist och solade, eftersom att det vra så kalt så var det skönt att lägga sig i solariumet. jag och pauline sov över inne i borås= ingen sov morgon. vacknade kl 6 idag och natten var inte så skön i en bökig skinsoffa.

filmen yes man är grymt rolig


Garderob

OJ då. har 3 garderober att gå igenom, med en massa klädder. har två kvar nu. och jag började med första kl 19, nu är kl kvart  i tio.. kommer ta ett tag tills jag är klar.

igår hadde vi tjerje gätte kul hemma hos ida^^. vi sjöng på x-box lips. var grymt kul. sen hadde ida och elin lagat mat till oss. det var elin,ida,jag,florence,eve och lisa som var där. innan dess var jag och florence och träffade josefine i stan, ni vet mellan dags rea^^. men allt var typ redan utplockat. men jag köpte litte grejer till nyår från make up store. 3 grejer för 415 kr fatta var dyra dom är men kvaleten är ju bra..  jaja ska fortsätta med min garderob nu. ha det så bra.
grymt kul hos ida där vi sjunger lips(x-box spel)
är försöker elin och ida sjunga till någon låt^^ nedå det lätt bra, 10 poäng!
innan middan är serverad hos ida^^
ida med ett nice smile, elin(i backrunden)och lisa ^^


ida kväll^^

imorgon blir det kanske först stan och sen hem till ida vid 7. haha vilken dag^^ ska tillbringa den med florence. just det hittade den här goa dryken i en bak. smakade klubba^^
bubel bubel
bus bubbel blåblått glas med bubbel
trodde att dena dryck var borta för länge sen men lilla systern
hittade den när hon var och handlade med mamma.

god natt^^

Inatt

Kunde inte sova inatt.. la mig kl 23 men somnade inte fören halv 1. dålig sömn kallar jag det. men då kunde ju jag tänka på saker som jag måste ha klart för mig^^, en av gerejerna var att jag värkligen älskar mina kommpisar som alltid ställer upp för mig. älskar er<33
en dag var vi i göteborg och shoppade loss,åt pitzza på pitzza hut^^

Cheer

Saknar träningarna så mycket redan. även om  vi bara har jul lov så märker man av i vadagen att det fattas något. men som tur är så ska vi träffas igen den 2 tror jag på cheer kväll. för försöka träna hemma så länge
värdens bästa bygg som vi kom på^^
men som man ser ut efter hen hård träning.
rasmus på topp^^

finns en dag till

Imorgon gryr en ny dag. en dag att leva upp till. ni kan göra den dagen minesvärd både för er skull och för någon annan.  köp en buket till föreldrana eller bjud ut en vänn till bion eller till och med en som ni tycker om. För varje dag finns det något gott man kan göra. så varför bara slappa framför tv? hjälp mamma med disken vet jag^^.



 


Hund bråk

Busade litte med willma när vi var ute på isen. haha det var en litte is-fläk på åkern som jag och therese hittade^^ kanade runt där i några minuter innan vi fortsatte våran promenad i morse.
willma och jag bråkar lite på isen^^
willma ville inte busa med mig
isen hadde lagt sig på åkern så jag tog en sim tur^^
det går inte framåt,undra varför?

Törnrosa

Ska apsolut upp och kolla på en gammal klasiker idag, törnrosa nämligen. Vi runt 15 pch uppåt har ju växt upp med dom gammla hedliga klassikerna, snövit askungen mm, undra om dagens bebisar kommer att tycka att typ shrek,mardagaska  är en klassiker? Det teknande kommer ju inte precis komma tillbaka utan att dom kör med animation. Men tycker inte ni tt det tecknande är mera mysigt? Även om det tar 24 bilder per sekund. på en minut ska det målas 1440 tekningar. och om filmen är i 120 min = 172800 tekningar för att bli en teknad film. Fatta så mycket jobb skulle alldrig orka måla så mycket, men vissa är ju grymt duktiga på det^^.
nu e det dags att springa ner och sätta på filmen.
en film törn rosa

Julklappar och Presenter

God jul på er. Har öppnat mina jul klappar nu^^ kul kul. Fick en massa fina saker, en massa glas som jag sammlar på och en och annan film bla tönrosa;).  ska snart upp och sova men här är några kort sen kvällen.
becca palle alex och jag^^  jul afton
min bror + 2 av mina systrar.
alex bakom en hög av klappar
här försöker alex hitta sina sista paket fast att han redan har ne hög av dom^^
gott gott efter maten
litte gottgott efter maten^^
värdens bästa klapp^^ skoja
God jul


God jul och gott nytt år.

God jul kan man verkligen säga , äntligen är julen här men inte en enda snöflinga utomhus. lite synd men får hoppas att snön kommer senare. ska snart springa ner och kolla alla julklappar under garnen. sen blir det julgröt som är så gott. så jag springer nog ner nu^^

jag och florence gjorde ricktig cholklad härom dagen. blev en ricktig arom smak
Ricktig choklad som jag och florence gjorde härom dan.

God jul.

trä badkar

Hmm. badade nyss var så skönt att bada badtunna ute. inte precis att man badar inne men det är skönt med frisk luft.
o herre gud, kl är 00:37. god jul på er alla haha. hoppas att ni får en fin dag idag. vi här hemma går förunderligt efter ett osynligt schema. ex. på morgonen går vi ner och äter grött, sen lagar mat till kvällen,gör i ordning oss, gästerna kommer, kale anka, mat.. julklapps lek och sist men inte minst alla julklappar och då är kl ca 20 tror jag. haha vilken dag. men det roligaste är att alla i familjen är sammlad. alla 5 barn + 2 föreldrar. då och då kommer en nyvarande kille /tjej till^^. och vartannat år kommer mormor till oss.

jo det var så mörkt ute så det gick inte att ta någon bild på badet men typ så här såg det ut.
teknad badtunna
snygg? ser ni hur ångan kommer från vattnet??

ska sova nu. kram på er alla och en ricktig god jul.

kläd

Nu ni. Nu har vi klätt vår gran^^. Blev väldigt sent ute i år samma med julklapparna. men jag har nog fått ihopp allt men har inte slagit in några av dom en. ajaj måste rycka upp mig nu och göra något men det är lite svårt när julstäminingen är här. senare ska vi som sakt bada tunna kommer bli så skönt, ska få hit eve och florence någon gång så att vi kan bada innan nyår.
äntligen har vi klätt den

okej hjälp

Ny här ju och kom på att jag måste fixa header.. men fattar inte alla dessa koder mm.  Hjälp!fotad av eve


2008/2009

kl 12 på natten på nyårsdagen.. vad ska man ha på sig?? Den stora frågan. jag sk anog han en klänning som jagredan har i gaberoben. en silvrig paljet klänning. skulle vara kul att ha eyelash på sig då. ^Man kan ju ha många olika färger till silver. frågan är vilken. här är några som jag kanske väljer från make up store.
svarta fjädrar?pärlor?
röd?can can?

Ge mig några tips på färger,


Jule Gran

Vår jul gran står i hallen men är inte smyckad.  Inte ett ljus i den, lite sent ute i år^^ försöker att få till den men det går inte så bra. Min bror har min kamera-minne så kan bara fota från mobilen. Inte värdens bästa men färg är det i allafall^^.
Ska bada badtunna ikväll med familj. men några fattas. Rebecka kommer hem imorgon med  Markus tror jag, Alexander kommer ner ikväll för att bada men kommer även imorgon. Therese kommer idag och stannar tills imorgon för hoppnings viss längre.. annars så är vi hela familjen. imorgon så kommer det bli fullt hus.
 lite sena med att få upp granen. dagen före julafton.


Tycker om er

Hadde köpt var sin klapp till evelina och florence,och dom blev så glada när dom fick presenterna. var så kul att se dom le så att munen var uppe vid öronen^^. jag gillar att överaska för att det är det som gör det lilla extra. det var inte någon stor grej dom fick men att få något kan  göra en person så glad. Presis som när jag fick min Röda halsduk av pauline. älskar den<3. jag använder den varje dag och vet att den är ifrån min syster. känns så bra att jag har användning av den.
Snart är det jul och då är det dags att ge och överaska. hoppas att alla önskingar slår in. även de med kärlek^^.

Fotot är ifrån evelinas kamera, togs idag/22-12-08. halsduken är ifrån min syster som jag fick när jag fyllde år^^  tack jag älskar den pauline<3

Natti

Vatten brus

Första gången jag skriver i blogg.se.. kommer att bli kul att byta nu och prova annat. blev lite halv slapp på devote så bytet kasne piggar upp mig^^. Men men idag var jag och florence hos evelina och fotade lite runt om hennes hus. Kalt var det men så kul vi hadde. vissa platser var lite svåra att komma till men efter att ha kämpat i kylan så fick man den bild man var ute efter och så fick vi belöning efter fotandet, in i ett varmt hus och där drack vi varm oboy med en massa grädde^^ mysigt.. och varmt.

En första bild..

Jag och florence var hemma hos evelina idag och fotade lite grana. det var iskalt ute fast att det inte fans någon snö men ändo så är det dagen före dopparen dan. Heter det verkligen så?

En kall,röd och frysen näsa.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0