Läxor

Hej hej. Jag gör just nu skolårets första läxa nu^^. Att läsa några sider i naturkunskapen är ju ganska enkelt. Eller vad tycker ni?

Här kommer några bilder på mitt nya rum^^. Har tapiserat och mööbelerat om.
Temat är Grått som ni ser^^
Mitt andra rum är inte klart men det blir nästa projekt efter mammas.Här är min samling av DvD love movies.
 Det kanske märks^^
Mamma sydde om soffan till svart.
kolla himmlen i fönstert upptäkte den just nu^^Detta är mitt lilla på hitt. jag la in tyg i hela garderoben och gjorde den till mitt liv just nu hylla.
olika saker som betyder något för mig. tex, den rosa hatten kommer ifrån usa och betyder "resa och uppleva".

Färgerna blev metallica gråa nyanser


Spa- Fest

I helgen konfirmerades min syster (Grattis till henne). Det  var en rolig konfirmations fest där vänner till familjen var sammlade och firade. 

På lördags kväll var jag i U hamn och festade^^. Det var på trädgården som Omvårdnad hade fest. Det var kul att träffa gammla vänner efter som att jag inte befiner mig så ofta i uhamn så blir det så sällan att jag träffar dom.

Här är några bilder sen festen^^Nu ska jag snart iväg på en försällning av hemma-spa prudukter hemma hos min syster.


Konfermation

I helgen blir det konfermation för min lilla syster. Den ska pågå hela helgen men jag ska ändå ut coh festa mellan de 2 helg dagarna(lördag-söndag). Det blir en fest i U-hamn^^ kul ska det bli och träffa gammla vänner. Har inte varit i U-hamn sen innan somarlovet. Behöver komma dit oftare även för att uträtta ärender
tex. fixa ny pinkåd till mitt bankomat kort. Har glömt den hehe klumpigt av mig^^


Ett foto från 2007 på min och mina vänners konfremationOrienteringen gick frucktansvärt bra. Tog 320 poäng av 340. Innebär att jag missade en kontroll. Inte dåligt säger jag efter som att jag sprang för första gången skälv.

Nu så ska jag dricka något borsta tänderna borra ner mig i en säng och läsa twilight tills jag somnar.XD

Kram på er <3


Turn it up


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com


Friskis och Svettis

Hej hej, Sitter här i skolans lokaler och bloggar. Ska efter skolan till Firskis och Svettis med Evelina och Florence^^ Kul att äntligen få umgås med dom.  Vi ska gyma till oss några muskler.

Men nu ska jag avsluta och dra mig till mina lektoner. Slutar ganska tidigt idag så det ska bli skönt.^^ När slutar ni idag?


Mitt rum är klart!!

Mitt rum är äntligen klart men har inga bilder än. Min kamera laddar inte. Vet inte vad det är för fel på den^^ jaja man måste ha motgångar några gånger i sitt liv. Bilder kommer upp senare Ska ha orientering på torsdag. En heldag inte så kul + att jag ska sprina själv. Vet inte om jag vågar. Kan ju springa vilse. Har det hänt er någon gång? Behöver lite råd om hur man inte springer vilse!!

Men nu måste jag snart lägga mig.
så puss så länge^^
Ljus Party

Detta har hänt:

Lördag: En sväng på träningen där jag gjorde mitt senaste inlägg.  Senare på kvällen åkte jag till min syster som hadde kräfftskiva/fest. Slutade med två djupa sår i fingrana efter att jag försökte försvara en öl. (öl burken slets upp och fick vassa kanter)

Söndag: Vaknade upp utan baksmälla i stugan vi hadde sovit över i kl 7 på morgonen. Då kunde jag inte somna om och gick hem en härlig morgon promenad. Åt frukost och deckade kl 10 och sov nästan hela dagen.

Måndag: Efter skolan åkte jag och mamma till ett Ljus party som var grymt mysigt till sammans med Evelina och hennes mamma.  Det blev lite goa luckt ljus som man köpte och nu ska jag och mamma vara värdinnor på ett Ljus party i Oktober. det kommer att bli mysigt^^.

Saknar sommaren^^


Idag: Jag vaknade med ett gott humör och skolan gick på rälls^^. Kom hem och kollade på en skräckfilm tillsammans med Monica som vi fick avbryta för att den var för hemsk. vi ska fortsätta med filmen imorgon.
Nu så ska jag plugga in några sidor från naturvetenskapen som vi har läxa på imorogn.

Hoppas inte att bilden sen senate inlägget var för hemskt. det var ju trotts allt utklädda människor^^

Puss på er


Så länge vi båda andas MARDRÖM

Hej hej. Nu är jag i träningshallen och ska vara kvar i ca 2 timmar. Kanske tar en tripp till Willis under tiden som jag väntar på att min systers stunt grupp ska bli klara med sin träning. Träningen idag gick ganska bra. Mina armar la bara av och jag kunde inte få upp extencen libben. Vad är det för fel på mig? Var så himmla taggad i morse innna träningen. Kanke är trött efter nattens mardröm?
I natt drömde jag om vampyrer. Det berode nog på att jag läste i Så länge vi båda andas i går kväll. I drömen blev jorden invaderade av vampyrer , ricktiga elaka Vampyrer. Jag och en grupp överlevande skyddade oss i ett hus som hadde en stor pool inomhus. Jag förvandlades till en halv vampyr som om jag hadde haft det i blodet utan att ha blivit biten..(påminner om jackops länk till varulvarna). Jag slogs mot de elaka vampyrerna och flydde till poolen och hoppade i, eftersom att jag inte behövde luft kunde jag sitta där i timmar. De elaka vampyrena hoppade efter mig ner i vattnet men blev till aska när de nuddade vattnet. de tålde det inte. 
Ungefär där vaknade jag och kunde inte ricktigt somna om fridfullt. En dålig natt hadde jag helt enkelt.

Så länge vi båda andas

 Happining = Imorgon är det fredag och då innebär det att helgen är här^^ behöver verkligen vila och det är ju helger till för, och för att umgås med vänner och familjen.

To day? = Har varit i Gutta sjön idag och tränat med klassen. Lite övningar om bränder och olyckor. Kul var det^^. Senare åkte jag till min mormor och fixade något att äta innan cheer träningen. Gott var det^^
 Now = Nu ska jag sova och läsa minst 2 kap från Så länge vi båda andas!! som jag gör varje kväll här hemma oavsett hur mycket kl är. Läser ni också twiliht serien? Vilken bok är ni på? Eller har ni redan läst ut den?


Natti. puss


??

Vad ska detta föreställa? Är det okej att ha små dockor på ryggen?

HOT or NOT??Sitter i skola och och har eng. Ska nog fortsätta att skriva nu på min eng uppsats eller vad det nu är som jag håller på med^^


Efter skolan

Efter skolan ska jag dra mig vidare till dollebo där Evelina väntar^^. Har saknat henne så. Träffade henne i helgen men det räcker inte för mig. Måste träffa både Florence och Evelina snat igen. Som tur ska jag som sagt till Eve. Nu ska jag fortsätta med min uppsats till människan och kulturellt. Tråkigt men men. skön att vara tillbaka till skolan efter en hel veckas förkylning.


Sjuk

Sitter hemma från skolan idag med. Fick åka hem igår efter att ha känt mig slö i hela kroppen, en snuvig näsa, ont i huvet och ont i halsen som om jag hade skrikit hela natten. några liknande tecken på svininfluensan?Nu så ska jag rensa mitt film föråd och försöka bli frisk..

Kram på er men förvänta er inte någon fysisk kontalt^^ haha


Mysig morgon

God morgon god morgon^^. Snart kommer monica ner för att tillbringa morgonen med mig genom att kolla på någon film. Jag börjar inte fören kl 13.30 så vi har en stund på oss^^. Hoppas att ni har sovit gott.

Rösta Rösta Rösta


Fest!

Det blev festen igår i rångedla igår. Eftersom att jag inte är soppas gammal så att jga kommer in på en klubb i borås så fick jag åka hem när dom åkte in till stan. Men förfesten var grymt bra och vi hejade på sverige när dom vann mot ungern i går^^.


Under en fotning hemma på gården

Rösta på mig som veckans blogg på en mysig sida HÄR .


Fest?Jag skulle på en fest i blidsber av företagarne från tingsholm men det blev inte av. Nu ska jag kanske åka med min stora syster rebecka till rångedla och festa där. Eller ska jag göra som jag tänkte först? Stanna hemma och börja på 4 twilight boken?. Jag funderar på att åka och om det inte är kul så får mamma hämta mig. Vem vet min drömprins kanske är där^^.

Igår kom ett gäng kommpisat ner till mig och vi grilade lite och hadde mysigt. Senare övernattade vi i en stuga där vi tillbringade den mesta tiden med att kolla film.

hadde träning idag som gick väldigt bar det ser lovande ut men jag får öva upp mina hopp. dom är ju inte precis i a- nivå.

puss och kram

Mille hoppar högt.

Hoppi tossÄr hos Evelina nu och har anmält  mig till högskole provet. Ska strax hem och bära möbler. Pauline ska konfimera sig  så det är full röj hemma nu med städning och allt. Rummet går inte så mycket framåt men ska snart tapitsera det.


RSS 2.0