Ikea

♥Hej på er. Har varit på Ikea i Jönköping idag och fixat denna byrå till mitt nya rum^^. Klädderna ligger ju överallt i rummet så det känns som en bra investiering. Vad tycker ni?

Börjar lite senare imorgon så ska ta och tapisera mitt rum innan skolan, det blir plommon färgat, är jätte nöjd med färgen.


Mysigt

♥Hej hej, Sitter hemma nu med datorn i knät, tv är påslagen mamma sitter brevid mig  och jag har en kopp choklad med vispgrädde på toppen♥Har varit inne i ulrichehamn och försökt hitta några tapeter som jag ska ha i mitt andra rum. Mitt yttersta rum är ju ny tapiserat så har ingen stanns att sova eftersom att de rum jag gör nu är "sovrumet". haha sov i soffan i natt. Den var lite för liten men stil bekväm :) men problemet är att att jag vet inte vad jag vill ha! hjälp mig. vat ni några goa färger man kan sova gott till. tänkte på natt blå eller något. kram och god natt♥


Bio dags

♥Nu så har jag checkat av några saker som jag måste göra inne i bio salongerna^^. Jag har kollat in This is it. Köpt biljetter till New moon och reserverat till 2012, de biljettrna ska jag hämta ut imorgon^^. Jag kan inte fatta att biljetterna till New moon som släpptes i onsdags, att de tog slut på ca 3 timmar i de 2 olika bio salongerna i Gbg och bio´n i borås. det var ju nästan propp fullt dagen efter.  Men jag ska gå på söndagen^^ vill ju ha bra platser till denna livs upplevelse^^.Idag har jag varit i Ulricehamn och kollat in en modevisning som är arangerad av tingsholms elever. Modevisningen var grymt underhållande speciellt då de visade muskelknuttar i under kläder^^♥.


Halloween


Bilden är tagen av Ewezi
RSS 2.0