Morsdag/Solbränna

Morsdag är idag och vi har haft riktigt trevligt, Köpte en stor buket med blommor och en annan sak som ser ut som en låda.

Systern har tagit min hårddisk så jag kommer ingen vart med mina bilder. Tänkte göra iordning och skriva ut några så att dom kommer i en bok.  det är kul att se dom i handen
^-^.

I helgen har jag skaffat mig en riktig solbränna^-^. Har målat en massa och sedan bärt sten. Det var riktigt kul fast att det inte låter som det.

Min bror kommer om en vecka nu. Det ska bli kul att träffa honom igen. Han har varit i thailand som vanligt. hihi.
Miss you.

13 dagar!

Hej hej. Om 13 dagar är
det skolavslutning. Och jag längtar men ändo så inte. Vill inte ha sommar lov för när det väl har börjat så är den snart slut. Kommer att sakna klassen:( . Ulrichehamn slutar den 12 så vi har en liten lyx i borås. Den 12 blir det festande inne i Ulricehman för att fira in sommarlovet. XD

Idag och i går fick jag reda på några av mina betyg: I matte fick jag VG och i idrott fick jag VG+. Får se hur det blir med resten av "omvårdnads ämnerna" betyg.

Hoppas att ni får bra betyg och att ni är nöjda av resultatet som ni lagt ner under denna skolgång.
Jag är i allafall  nöjd än så länge. Hoppas att det fortsätter i denna takt.


 Oj då

Nu har  jag klantat till det för mig. när jag var på väg hem efter att ha gått av bussen inser jag att jag glömde ett brev med ett lagfoto av laget och ett brev angående marsstrand. Hmm jag måste kontakta västtratfic GENAST.
Så klantit av mig..

Måste ändra mina sista dagar i veckan.  Blev en lite ändring.
Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag- Ingen träning, och har bara klantat mig!!
Fredag- inte så mycket.
Lördag- måla
Söndag-måla

Himelen är blå och mjuk

Vädret är helt okej då det var soligt och varmt, det käns som om hösten redan är påväg nu när det mulnar och blåser upp.

Såhär har min vecka sett ut och kommer att se ut

Måndag- Hemma från skola, barn interviu och målat
Tisdag- Skola hem och plugga
Onsdag- Datorkunskaps prov
Torsdag- Kolla in ambulans huset, träning antagligen.
Fredag- Skola, måla.
Lördag- måla och plugga
Söndag- ta en lugn dag om ingen vill hitta på något^^

Är så sugen på att sätta igång med att sy  in sommar klänning som jag tänkt göra i 1-2 månader nu.
Hur tycken ni att den ska se ut? blommig eller ljus? axelband eller ej??Målat och SM

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, interviuat några barn och målat en massa bräder till det nya huset^-^.
Vi kom 5 i SM, alltså vi är den 5 bäste i sverige och vi trodde att vi skulle komma sist. Jag är så glad att min glädje kommer att räcka i ett halv år. När dom ropade upp oss att vi kom 5 alla började skrika och var skit glada och alla lag omkring oss trodde inte vi var kloka. haha.

MFC B seniorer<3

Nu ska jag sova och komma iväg till skolan imorgon.

Sm

Hej nu  är jag i nyköping. Ska vara här tills imorgon^^ håll tummarna för mig och mitt lag då vi ska tävla imot 9 andra lag.
kram på er.

Idag

Norge vann igår med låten Fairytale med sångaren Alexander Rybak. Är han inte söt då? Låten är ju en helt annat bidrag som inte liknar någon annan låt. I vilken katogori sätter man en sådan låt? Folkdans eller kärlekslåt.
Idag har min lista sett ut såhär:

Vakna.
Nafsa lite i gårdagens godis skål.
Klä på mig.
Äta frukost.
Tog fram ute möbler.
Träning.
Klippa gräs.
Nu är jag här.

Kalas och Tårta

Ett stort grattis till lilla syran som nu är 15 år. Hurra Hurra^^
Grattis syrranNu i kväll så ska jag bara kolla in melodifestiaveln och äta en massa godis^-^ så sugen jag blev på OST BÅGAR.

Genrep inför SM

Ikväll har det varit generp inför Sm. En show för alla föräldrar som inte kommer till SM som äger rum över Stokholm. glömde vad det hette nu igen, typist. Nu ska jag bara ta det lugnt och vila armen som jag gjorde illa på uppvisningen.Sov gott alla som ska lägga sig tidigt på denna fredags kväll^^ Hur tidigt går ni och lägger er på vardagarna?


sommar sommar

Imorogn har jag nationella i Matte A hopppas att det går bra. Idag hadde jag prov i engelska det gick mindre bra kan man såklart säga.
 Sommaren är på väg och hadde en blå tjol från ginatricot på mig idag tillsammans med en boddy. somrigt^^Kolla in denna super blogg Ewezi. Hon är en av mina favosar här på blogg.

Nu ska jag städa i ordnign mina gadirober och snart kolla in på Tv 4 där House snart börjar.
Min idol innom sjukvården<3

Ny klippt gräs

Nu har jag varit ute i timmar och klippt våra tomter en runt huset och en på andra sidan sjön. Men än är jag inte klar. Har kvar gräset nere vid sjön också men det får bli en annan gång. Fryser och är förskyld och det håller på att mörkna. 

Idag var det tränign mellan kl 12-14 och det var en ganska tufft men den förskyllning i kroppen. Jag fick en stor reva i benet efter ett bygg och en bulltande näsa. hmm ska man je upp och hitta på något annat efter sommaren?? vilka andra sporter finns?  Cheerleading är ganska krävande och håller på att tröttna på systemet med träningarna. Ska tänka på saken.

Thailands solnergång.

Nu ska jag bara myssa, lägga mig tidigt inför morgon dagen och försöka bli frisk.


09-05-09

Helgen har vart grymt kul. Hadde en massa skoj i Varberg, träffade en hel bunt av nya människor.
Vad har ni gjort i helgen?

En blomma från Thailand. blmman har inga rötter och kan flygga fritt.

Om en vecka fyller lilla systern år och har inte en aning vad jag ska ge henne. Har funderat lite men är inte säker än. Dessutom så har jag inga pengar nu men det löser väl sig.

Snart

Snart så stiker jag till varberg, kl 3 går tåget och ska fixla litte biljetter före. Har lunch nu och senare drama. segt men det går snart.

Puss och kram

varberg

I helgen blir det varberg för min del, gissa vad jag ska göra där^^. Jag ska träffa lite nytt folk och ha kul med dom. Ska antagligen kolla film och spela lite spel.  Ni får reda på mer exakt vad vi gjorde när jag kommer hem. Åker direkt efter skolan och det kommer bli så kul.Idag var jag på guttasjön där hadde vi övningar tillsammans med brandmänn. Jag fick klippa sönder bilar med en klipp tång och dra bort bildörrar men en "särare".  Hihi så kul, ni måste prova på det. japp men nu ska jag sova så jag är pigg tills imorgon.

Puss och God natt

Blommor och Bin

Nu är verkligen våren påväg. Blommorna har kommit och fåren står i hagen och skall snart få lamm. Så söta dom är. I helgen vet jag inte vad jag ska göra jag vill träffa en person men vet inte ricktigt vad personen har för sig.  Hoppas^^. Min Engelska lärare sa att vi hoppar ett prov jag har missat och jag får satsa på nästa. Ligger bara efter i Svenskan nu men det är snabbt gjort.Hoppas att ni mår bra och att ni får en grym helg.
/kram


09-05-04

Helgen har varit en helg utan valborg. Var på ett konfaläger och lagade mat mm. Grymt kul och träffade så mycket nytt och gammat folk. funderar på att bli konfaledare/kompis ledare till hösten.Nu har i alla fall sommaren kommit till sverige. Har saknat den. sol men lite blåsiga vindra, Men vad gör man, såklart man tar på sig en tjokare troja och går ut^^

RSS 2.0