En dag med min vän

Eve och jag har varit och åkt lite longboards. Grymt nöjd med mitt köp och ångrar mig inte en sekund.Festen i måndags var grymt rolig och trevlig. Ett riktigt vattenparty kan man ju säga^^.
Lägger upp bilder senare.

Nu ska jag och Eve äta bullar XD


Tjohho

Torsdag:
Jag och Eve varit i gbg och köpt var sin Longbord^^. Det blev den jag ville ha som tur var. Eve hittade inte sin men hittade en annan som funkade helt prima med. Åkte lite när vi kom hem för att känna på dom nya bräderna, som tur gick det bra. 

Fredag: 
 Jag och Syster var sugna på att hitta på något så vi drog med mamma in till stan och sa inte ett knyst till henne och bjöd henne på bio och fika^^. Vi kollade på Proposel(Stavas det så????) den var den var grymt bra. Kolla in den vet jag^^

Lördag:
 idag har jag apsolut inte gjort någonting. Tar det lugnt hemma efter gårdagens utflykter och vilar upp min inför måndagen då det blir en lite fest hos eve. Mysigt säger jag. Det blir nog något skoj på tordag med hoppas jag.


 


Shoppat

Har shoppat i A6 idag( Jönköping ). På något sätt mår jag bättre av att ha shoppat idag^^. Det blev 21 plagg. Många REA plagg och ta 2 betala för 1. Annars så skulle antalet varit lägre. På torsdag åker jag och Eve till Gbg och niklas kanske följer med, vi får se. men jag ska i alla fall ha min bräda.

21 plagg var det här!!

På väg hem stötte vi på en olycka eller något slag. en buss hadde kört över i vårat körfält men ingen var skadad hoppas jag.

Bruno

Var och kolade filman Bruno idag inne på bion i broås. Rolig och fängslande kan man väl säga om hans film han gjorde XD  trodde jag dog när jag såg den inte påtarla om Niklas när han satt och garvade^^. Kul var den men den hadde inte någon mening samma som Borat kan man säga.


Sex bomb, Sex bomb your my sex bomb ......
Har nog hittat min Longboard som jag vill ha^^
vi ska åka in på torsdag och kolla lite är int helt säker på om det blir denna men kanske.


Longboarding


Idag har vi försökt lära oss att åka longboarding. Niklas var läraren och jag och Evelina var eleverna. Det gick förvånansvärt bra kan man ju säga. Någon gång nu i veckan ska vi åka till Gbg och köpa var sin longboard hoppas jag. Måste få mamma att ändra sina tankar^^. 

 Vi badade även katterna som luktade lite konstigt. Så söta de e^^

Dör du mamma, Så ska jag leva åt dig.

En väldigt fin dikt från I taket lyser Stjärnor:

Dör du mamma,
då tar jag livet av mig.
Då ska jag leva för dig.


 Filmen var super och påminde mig mycket om mig när pappa var sjuk och om hur han gick bort. Vad tycker ni om filmen? Jag håller med vad som står i ett blad i fodralet. det står såhär: VARNING! denna film kommer att beröra dig. Och det gjorde den för mig. För er som inte kollat in den borde, den är super bra.

Hitta på något vet jag

Idag vill jag hitta på något. har inget för mig och alla jobbar. Hmm vad gör man? Vad gör ni när ni är skälva. Ska nog kolla på I taket lyser stjärnorna som jga fick låna av Evelina. Tack så mycket eve och För alt godis^^

Denna lilla krabat hittade jag innne i garderoben när jag skulle klä på mig i morse^^ söt

Mysigt

Hade en Massa mys idag. Först var jag uppe hos min bror med hans flickvän Monica. Vi kollade på Stephen King´s Pet sematary. Vi såg stephen King han skälv i en av rollfigurena, Kan man tänka sig? Han spelade en präst i backrundan då en begravning pågår. Senare åkte jag till Evelina och mötte upp Florence och Eve när de kom från bussen. Vi hämtade några kattungar och satte oss för att göra armband. Efter att ha försökt att fixa några armband( florence lyckades inte så bara^^) . Sedan avslutade vi kvällen med filmen chengeling. super och nu ska jag sova.


Armbandet som jag tillslut fick ihop med lite möda. Kul var det

En bild sen jag och eve fotade. Haha just det, det var ju igår som vi fotade. Har ett minne som en Gukd fisk. :OFina lilla eve^^

Söt


Idag ska jag antagligen till evelina och vi ska kanske bada och hitta på en massa tjej grejer.
 Jag har saknat eve och florence så mycket under tiden dom har jobbat. hmm tur att jag ska träffa Eve idag i alla fall. hoppas på att Florence också kommer upp.Denna söta lilla sak fick jag från mamma. Hon e så snäll. Det föreställer en rosa liten nalle med spraknade rosa små stenar. Hehe tror att det är plast.


EM 09

Em var super kul. Vi bodde någon stans ute på landet i ett mysigt 5 stjärnit hotell. Grymt myxigt förutom att det spökade där. Det hadde varit ett sjukhus för sinnes sjuka innan det blev ett hotel. Blää.  Här kommer att par bilder från EM.
.

Bilresan upp till nyköping. den tog typ 3 timmar. Alexander till vänster, Monica i mitten och jag till höger.Andra dagen innan vi lämnar hotellet. Vi hadde lite kul på gräsmattan.GCO tävlande.a juniorer kom på 7 plats Detta är jag sugn på. En klubba

EM

Imorgon drar jag till Nyköping för att kolla in Em inom Cheerleading. Det kommer bli super kul. Vi kommer att åka upp i en fullpackad bil i ca 3 tim. Men jag kommer inte dra med mig någon dator upp så vi hörs på måndagen.


Vårt lag i Dm. vi kom 3 och gick vidare till SM där vi kom delad 5 med dom som vann över oss i Dm

Kram vi hörs på Måndag


OväderJag hade en grym skön Sovmorgon idag innan ovädret kom. Det började ösregna och blixtra. Mörka måld drog fram och jag sprang runt som en galning och drog ur sladdar. Sdan gjorde jag i ordning frukost och satte mig på haltanen och såg bliztnedslag runt om mig. Kan ju säja att Ovädret var precis ovanför oss. Tror att en Blixt slog ner i skön breve oss. Hoppas att inte fiskaran dog^-^ undra om de kan göra det? Vad tror du?

Rolig^^

Igår var det så mycket folk på torget så att man knapt såg Alcazar. Har råkat säga Alcatras ett antal gånger till dom nu, klantigt. Men en trevlig dag hade jag.


Och här är en bild som e tagen från en tjej som heter Sofia

T- Kväll

Idag drar jag in till T-Kvällen i Borås. Alcazar ska spela och det är 20 års jubelleum. Just nu sitter jag hos Evelina och fixar till oss inför kvällen. Dagen har varit månlig fast fortfarande varm.. Hoppas verkligen att det inte börjar regna.

Längtar tillbaka till Marstrand så mycket.
Evelina har gjort filmen.

LisebergIdag har jag varit i Liseberg och haft skoj skoj. Var där med Evelina, Niklas, Florence, Josefine, Daniel och Malm. Hade inte ricktig full koll på vilka som skulle följa med igår men det löste sig.

Monica från Thailand har kommit hit nu och ska stanna i 3 månader och förhoppnings vis längre. Hon är min Borors flikvän. Men jag har inte träffat henne än men hoppas på morgon dagen. Ska såklart på Torsdagskvällen inne i Borås där Alcazar ska spela.

RSS 2.0