kör slaget

Ikväll blir det bara mys med mamma och systern. Ska kolla film och körslaget, till det blir det godis och hallonsoda. Kollade på saw 5 innan. Den var faktist bra, helt okej.

Kollade graven innan och blommorna står lika fint som dom gjorde förra onsdagen då dom sättes där.
Inte en ros hadde vistnat ändo är det minus ute på natten.
 

Sen i höstas då Eve,Florence och jag var och fota lite


Glömde

Jag ska till sjukhuset den 3 och kolla om jag har tuberkulos, det är en blodsjukdom. Skulle vaccineras mot det men jag fick en reaktion till en test spruta på skolan. Ajaj ska ta lugnrönken och kanske en massa prover. Får se vad dom säger. Men hoppas på att det var liknande bakterier som liknar tuberkulos som reagerade på testsprutan. hoppas att det inte e något allvarligt.


förlust

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Jag får väl blogga en massa bara och plugga lite. Min syster kommer ut från borås och hälsar på. Hade tänkt att vara med Johan men inga bussar går här ute. känns som om det är menningen att inget ska hända idag.
Alla blommor är till pappa.

Gbg?

Hade tänkt att åka till Gbg imorgon men det blev inte av.  Litee synd, skulle ha velat kolla in de nya modet som kommer in nu. Istället ska jag försöka hitta på något kul imorgn med en kompis från Borås. Får se hur det löser sig med det.

Här är ett par skor som jag fått av min mormor. Söta? dome lite försmå så dom får stå på hyllan och se söta ut ^-^lektioner

har sv nu och kollar information om florence nightingale. en som var hirtorisk i krig som en sjuksköterska mm men ska arbeta lite mera nu och inte bara sitta och surfa. ska träffa eve och florence sen innan cheer träningen.

^-^

Imorgon blir det så klart träning med tjejerna, skulle ha gymat idag på Friskis och svettis men Eve kände sig inte så bra igår så vi tog det lungt. Ska sova nu är grymt trött sen allt pluggande igår. Mamma hjälpte mig till kl 22 efter det fick vi nog och la oss. Provet idag gick bra men hadde förväntat mig ett större prov än det lilla, hadde ju faktist förberet mig den här gången riktigt noga. Men men jag ju kunskaper av kroppen med mig nu ett tag framöver ^-^Morgondagens ansikteSitter hos Evelina tillsammans med Florence och har kollat lite sidor på nätet. Vi hittade en sida som hette photofunia.com var lite kul. Har fixat min header och i stort sätt allt på min blogg så nu kommer det sprutas ut med blogginlägg. Nu ska vi springa försten ner till den lilla biten av blåbärspaj som finns kvar ^.^

RSS 2.0