Melodi-fest-ival

Melodifestivalen är i kväll och då ska jag och mamma ta en titt på den. imorgon blir det mer cheertränig med det bästa laget som finns. Ska total sätta mina scale XD(ska försöka men ska såklart sätta dom alla)



vlika röstar ni på?


wild

De senaste veckan har varit väldigt upptagen. En massa prov och läxer och händelser. tex vi var i GBG hos millitären. Kul kul klättrade upp på en liknande panzar-vagn fast ombyggd inuti till en ambolans. Lite trängt var det haha. Hadde tänkt gå på en modell gräj här i borås fast ändrade mig och ångrar det lite, så dycker systern upp och säger att hon ska dit i sommar och hon ska ta med sig mig pauline och en kommpis till henne Jippi^-^ kommer bli en super dag i GbG. Hadde inte tänkt att göra något i helgen alla verkar vara upptagna med jobb men nästa helg smäller det. då blir det tjej kväll antingen hos Evelina eller hos mig får se hur det blir.




Detta har varit min goaste outfit^-^

Sol, Hav och Sommar

Vad är det som man längtar efter så mycket nu, såklart sommaren. Längtar längtar så mycket. Tänk er att springa ner till sjön varge dag och ta ett dopp. bara flyga i från bryggan. längtar. Men såklar allt skoj  man ska ha med kompisarna. Det blir nog marsstrand någon gång under sommar lovet eller bara över en helg. vill nog gå på någon festival också, verckar skoj skoj. Ska upp till on bror antaglingen och kolla på melodi fesivalen med honnom.


Alexander som virat in sig i något^-^

Thailand

Saknar saknar Thailand så mycket vill verkligen dit snart igen Hoppas att vi åker vid jul, får se hur det blir. Här kommer lite roligt sen förr förra sommaren då vi var där.


Vårt hus i thailand. nu har vi palmer och flera växter på framsidan.


Havet vid khau lak. I Like It



Solros, Gurka och Tomat

Solros, Gurka och Tomat det är det och lite mer som jag och mamma ska plantera fram mot sommaren när vi har fått iårdnign växthuset.  Längtar så till sommaren. vår is nere på sjön är 40 cm mer eller mindre. skojar inte, vi kunde köra ut en panzarvangd utan att gå igenom hehe. hoppas att ni hadde det mysigt igår med era kära. jag hadde det väldig mysigt på bion där jag träffade en klass kompis han och hans tjej skulle kolla in samma film som vi. Jag tyckte att den var väldigt bra. Kram på er sötisar.


Alla hjärtans dag, Idag

Imorse vaknade man ganska tidigt och gick ner till sjön med mamma och hunden. Där satt alexander och stefan. Dom pimplade och hadde fått 2 gäddor som vi snart ska äta. ikväll bilr det mys med mamma och Pauline. Ska in till borsås och kolla på bio. Denna film får det bli


Igen?

Inte nu igen. Har varit i ullared och har shoppat loss.  Hittade snygga klädder, såg faktist ett par shorts från gina tricot. Hur hamnade dom där? haha dom var söta fast fanns inte i min storlek. Lägger upp lite kläder senare, eller imorgon. har tänckt att kanske lägga upp kläder som försäljning som jag inte använder(Florence idé). Har så mycket kläder och rensar garderoben allt för ofta nu. men ska hjälpa mamma att packa upp nu, det kan ta sin tid.


Imorgon är det alla hjärtans dag och vi ska kanske på bio. Mamma jag och Pauline alltså. så kul^-^

B seniorer

Idag blir det träning med tjejerna. Var inte där i söndas så får se hur det blir idag, om dom ändrat något i programet eller ej. Låten är klar och är super bra. Ska försöka sätta alla min Scalle´ar idag. och även mitt andra bygg med en Arabesk. Har lite svårt med räkningen på det bygget. har bytt räkning lite för ofta nu.



Kolla in denna sidan. Grymt bra gratisrefill. helt grattis att bli medlämm och får lätt present kort på tex H&M.

En massa

Har kommit på att tävlingar är väldigt roliga om man vill säga vinner någon gång. Tror att jag är lite tävlings freak. Ju mera tävlingar man är med på desto mera chans har man ju att vinna någon gång. Eller tänker jag fel? Hmm här är en till tävling som man kan vinna söta shoe´bags kolla in den här. Vad ska man göra nu på lovet? Vad gör ni? Eve har åkt till Stocholm och Florence är nog lite här och där och har litte fuffel för sig XD 
Floor måset hitta på något gumman^-^



Mamma kommer snart hem med ett paket från Ellos som kom lite efter den första bestälningen och senare typ i Maj eller någon gång så kommer min 3 beställning. I detta paket kommer en blå sommar kläning och en bikini under del. Haha så tokigt det blir. Ni får se hela sättet framåt Maj.

Kolla de här bloggarna, dom e bäst. Evelinas och Florence´s

Here we come, Here we from

okej har varit i gbg idag och hadde grymt kul ,med mamma och syrran. en massa snygga kläder fick man tag på och är grymt stålt^-^






Traveling Pants

Endag för en dag. Dagana går och imorgon ska jag Puline och mamma till gng. Ska bli kul att umgås lite med familjen. Händer ju inte så ofta att man åker någonstans. Idag har vi varit i kyrkan och hört på tillsägnelsen,(Handlade om pappa).

Denna tårtan bakade vi inte men något liknande. Eller så liknade vår tåta inte alls den.


Sport lov

Äntligen sportlov, nu kan man sova ut äntligen. Har varit med Evelina och Florence idag. Naomi kom förbi en stund. så söt hon är. Det är Flornce lilla syster. Vi åt tårta och kollade på mulan 2. så myigt. Ska ner nu ok kolla klart på en film sen ska jag sova så gott. Ni får sova så gott ni med^-^

Out you go

Ska strax ut med lila willma. Har pluggat hela dagen och ska snart till borås och träna. Förstår inte vart dagen tog vägen gjorde ett hemma prov och sen läst i en bok. och klokan är redan halv 3. Fast det är ju skönt i alla fall, snart får jag ju träffa laget och ha skoj skoj med dom.

Onsdags kväll

Det är så kul att träffa kompisarna på stan. Hehe eve skulle klippa sig och helt plötsligt satt jag i en stol och toppade mig och gjorde någerlunda kortare sned lugg. Mitt hår har växt så otroligt mycket sen i sommras så man var tvungen att ta tag med hårdhanskarna. Men så långt har det inte blivit men växt har det. Ska sova snart är grymt trött nu på dagarna men det känske är så för att det är så mörkt ^-^ vad vet jag


En gammal bild sen jag dansade, min syster är i mitten.

Nu så finns det en sån generös tjej på bloggen. kolla in henne. Kissie är så generös, eller hur?


Onsdag

Har data kunskap och ska göra en power point inlämning. Litte segt men slappnar av med att blogga lite imellan åt. igår var jag och mamma på en blomsterhandels förening och åt semlor, gott gott^-^. Ska träffa Eve nere på stan när jag slutat kl 2. Under tiden hon klipper sig ska jag kika in hos min syster och kolla in hennnes Mary kate prudukter.

Kolla in dena blogg där man tävlar om en massa shönhets prylar vet jag.

Blue eye.

Idag var det skolan som gällde, efter den så shoppade jag lite. Fick tag i en tröja som jag velat ha från Gina. Till det vill jag ha lilla strumpor från Ålens. Kan man ha de till? På Lördag blir det såklart mys med flikorna^-^.Vi ska antagligen baka tårta och kolla film. Har ni några förslag?



Löshår

Idag har jag varit i borås och tränat. Från kl 10-12 lite tidigt på en söndas morgon eller? Men det var grymt kul och vi är klara med programet nu. Ska ju snart tävla och magen hoppar redan som om det vore imorgon. Har muntligt prov imorgon om hjärtsvikt, man får hoppas att det kommer gå bra.

När har man råd till riktigt fint löshår? kolla denna blogg (Här) .Där du kan vinna löshår från Rapunzel.

RSS 2.0