Marknad

Jag var på Rångedala marknad igår i allt öss regn. Men vet ni vad jag hittade? Jag letade mig fram dit där dom sålde dvd´er. Jag hittade 22 st för 300 kr. Alla Dvd funkade och mer än hälften var inplastade. Alltså helt nya. Är helt nöjd med mitt kap och fram över lär ju jag sitta framför tv.

En bild sen i sommras.
Foto. Evelina
Modell: Jag


Jippi

Ett fler tal glada saker har hänt idag.

Nr:1 Äntligen så har jag fått till backa min hårddisk. Alla mina bilder och musik. Har varit utan den i ca ett halv år.
Nr:2 Jag kom med i ett lag^^. Senior fortsättning. Första träningen är på torsdag^^
Nr:3 Min Syster kom okså med i laget^^.
Nr:4 Jag fick äntligen kolla in Twilight filmen som jag saknat så mycket.
Nr:5 Jag har fått ett antaö bilder från evelina som jag och hon har fotat.


Här är några bilder som Jag och Eve har tagit senast.

Ska hitta på något med de nya bilderna^^ till en header eller något.

kram på er, nu ska jag läsa twilight


Sov morgon?

Jippi har kanske sovmorgon imorgon. Hoppas på det och försöker luska runt just nu för att ta reda på mera.


Hur har eran dag/ nystartade skolår varit?

Min har varit super. En ny skolstart har lockat fram mina rutiner igen och hoppas som sagt på en plats i laget. Kan ju säga att man har svårt att sätta sig efter all träning.


Just nu så har jag bestämt mig för sovmorogn imorgon, och jag lysnar på Michael Jacksons balader. Mina favoriter i min vardag har ändrats från film till böker (Om jag kunde drömma frt.) och min musik skriker bara Michael Jackson.

Mitt rum går framåt med snigel fart och behöver jöra ett antal saker till innan det är fullständigt.


Kram

Try out

AJ AJ AJ!

Min nacke svider och är stel precis som rästen av kroppen. Try outen var i stort sätt inte jobbig men ändo tog det på krafterna. Fick lära oss en dans som vi ska kunna tills på onsdag. 'Nu ska jag ta och ducha sen sova. Är helt slut.

kram

Skolan


Hadde bara en timmas lektion i fredags så jag kom hem såpas tidigt att jag kunde hoppa på Monicas och Alexanders äventyr till GK. Det var 3é gången jga var där på en månad. Nu slapp jag gå igenom alla dessa kläder igen efter som att de hoppade över kläderna,  Jag fick med mig några filmer och där med  blev min Disney samling en film större^^. imorgon börjar inte min första lektion fören kl halv 4. sen har jag try out för cheer lagen. den börjar kl 5 till halv 8 så får se om jag hinner hem i mellan åt.


Vist är dom söta när dom sover så djupt. hehe

Jag har läst ut andra boken av om jag kunde dröma, alltså: När jag hör din röst. Den är så bra och så beroende framkallande som det även står på baksidan av boken. haha helt kär i Edward


Allt har ett slutJust så. Mitt sommar lov har ett slut , jag börjar imorgon i skolan och vet inte vad jag ska tycka. Ar jag glad eller ledsen? Jag har ju inte gjort allt jag velat göra i sommar... Men nu måste jag sova annars så kommer jag inte vara glad åt att börja skolan imorgon^^.

Om jag kunde drömma.

Har läst klart boken -Om jag kunde drömma-  igår och jag  har fortfarande fjädrar i magen. Jag vet nog att jag är lite sen ute med att läsa den men bättre sent än aldrig^^. Boken var ju helt fantastisk, jag skuttade omkring och berättade hela boken för mamma, Oj vad hon blev trött på mig...Ska in till stan idag för att köpa 2:an -När jag hör din röst- och ska in till skolans biblotek för att uträtta ett ärende.

Dagens nya kap

Är uppe hos Evelina och kollade in en blå kortärmad tröja som jag gillade. Gissa vad, jag fick den XD.
Ska nog gå ner nu och kolla in en mysig film.

En bild säger men än 1000 ord. Gissa vad jag har 3.Har köpt några nya armband till min samling.

Jippi


Jo nu har jag varit på träningen och oj vad skoj det var. Ska dit på onsdag igen och tränan mera. Man vill ju vara i topp på try outen nästa vecka.

En massaHar hittat på en massa saker över helgen. I fredags var jag i ullared och shoppade för 1111 kr. Men en del saker var till Systern.

På lördagen var vi och kollade på en hundvalp som min bror ska skaffa. Den var i Sunne sp det tog sin tid att komma dit^^. När jag kom hem var det full fart till upp till Evelina som hadde fest. Min kameras baterier tog slut så får hoppas på att jag kan skaffa lite bilder senare.

Vaknade idag och gjorde Rosa och Gröna pannkakor. Grymt goda blev dom och mycket roligare att äta men det tyckte kanske inta alla andra som också sov över uppe hos eve.

Imorgon ska jag träna med laget^^ sakanar dom verkligen. Ska försöka slippa på mitt rum med. det verkar aldrig bli klart.
Tagen straxs innan baterit tog slut. Jag och Elin efter att jag varit i polen och tagit mig ett dop.

Bränd


Skolavslutningen. en ricktig festlock i håret då det regnade.
Men nu e det sol^^Dagens val blev Vbg. bränd blev man för att man somnade och nu har jag röda linjer här och där^^.

Ska hem till Eve idag och sova över, ska till Ullared imorgon så ska upp tidigt. Jag och florence tänkte ta en promenad till henne så det  är dags för mig att packa väskan. Vi ska kanske kolla in en film eller bara mysa. Det var ett tag sen jag var tillsammansmed dom .


Vbg eller GbgImorgon ska syster och mamma åka till varberg och Evelina och Niklas till Göteborg. Är sugen på båda men mer åt Gbg. Men jag har inte varit vid havet än i sommar så det är kanske dags att åka innan solen försviner igen för i år. Jag har tills imorgon på mig att rensa mina tankar och ta ett beslut.

Min bror ska kanske köpa en gul ladrador. Men får se först om ägaren/uppfödaren vill sälja den till honom och Monica. Det verkar som om det är en väldigt fin hund som jag tror kommer från tyskland eller något. Om Alex får hunden så vill ägaren att han ska ställa ut hunden. Och det finns bara en Tik kvar... Så han kan skaffa valpar^^.. Om han får den så klart.

Natti på er

omöjligt

Jag letade och letade men hittade aldrig orginalet av levepastejen. Bara en massa låg kalorier, mini, ungsbakad och en massa andra. Hittade min i utkanten av alla Oorginella levepastejer. Varför fin det så mycket lågkalorier?. Även i barnmat har dom sägnt fetterna mm. Barn ska vara mulliga och tjokare destubättre kan man ju säga.Har hittat några tapeter men får se. Rummet ska vara svart vitt/grått i alla fall. Så långt har jag kommit, nu ä det vilken vägg som jag ska ha fåndtaperten på. Hjälp mig skriker jag^^.

Brr

Kollade precis in Hajen 3,
Läskiga grejer^^. Skulle gärna vilja kolla in den i 3D, fatta vad läbbit.


Jag har idag slängt ut mina kläder ur det "blå rummet" om man kan kalla det så. det kommer bli himmla dammigt när man slipar väggarna.En rolig outfit från BikBok.
Eve har fotat båda bilderna....XD

Tack så mycket EVE för du hjälpte mig med mina garderober :)

Natti nu ska jag hoppa i sängen.

Hehe, ojoj

Hoppsan vad tiden går. Här kommer en liten snappis om vad som har hänt med mig.
Liseberg med Alexander(bror), Monica(bror´s flikvän), Mamma, Rebecka(Syster) och Pauline(syster)

Hehe, vi hade precis åkt Flom ride och gissa vad. Ju mer personer man är i båten destu blötare blir man även om man sitter längst bak.

på väg upp i lisse bergs tornet. hehe kom på när den starta att jag är sjukt höjd rädd. satt med jackan uppdragen över ansiktet nästan hela åk turen, men kameran fick allt ta sig en titt.. :SJag har fiskat med Evelina, det var kul ända tills att jag fick napp.

 Då kastade jag spöt till eve så att hon fick rädda fisken
Sen har jag klippt mig efter en fest hemma hos eve då mina toppar blev blå/gröna.

Det blev ganska kort men helt okej, fräst var det här.XD

Detta är det som är kvar av min säng.. ska måla om i båda mina rum men har inte en aning vilka färger eller mönster.

Här är min sovplats för tillfället.Jag har även sökt in till MFC´s Try out. ska söka till ett A lag. Hoppas verkligen på att få en plats^^. Håll tummarna

RSS 2.0